Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei “Idei de retete”

1. Informatii despre aplicatie

1.1 Aplicatia pentru dispozitive mobile “Idei de retete” este disponibila pe Google Play si App Store. Aplicatia ofera acces gratuit la retetele culinare disponibile pe site-ul www.ideideretete.net folosind o interfata accesibila, simpla si usor de folosit pe dispozitivele mobile.

1.2 Aplicatia poate afisa publicitate.

1.3 Aplicatia este realizata de Deliciosas International, care poate fi contactat la adresa de email deliciosas.info@gmail.com pentru orice intrebari, reclamatii si sugestii referitoare la aplicatie.

2. Drepturile si obligatiile dezvoltatorului

2.1 Dezvoltatorul este obligat sa pastreze aceasta pagina de termeni si conditii la zi cu modificarile care sunt facute in aplicatie.

2.2 Dezvoltatorul este obligat sa raspunda in termen de maxim 60 zile, intrebarilori si reclamatiilor referitoare la functionalitatile aplicatiei, trimise de utilizatorii inregistrati.

2.3 Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare prealabila.

2.4 Dezvoltatorul poate bloca accesul sau poate sterge contul oricarul utilizator care nu respecta obligatiile descrise in aceasta pagina, precum si obligatiile care se pot aplica conform legislatiei in vigoare.

3. Drepturile si obligatiile utilizatorilor

3.1 Utilizatorii au dreptul de a utiliza alicatia gratuit in scopul pentru care a fost conceputa.

3.2 Utilizatorii pot cere dezvoltatorului sa foloseasca in scop comercial aplicatia, prin notificare scrisa la adresa specificata la punctul 1.2.

3.3 Utilizatorii pot prelua continut din aplicatie in scop de re-publicare doar cu acordul scris explicit al dezvoltatorului.

3.4 Utilizatorii pot sa-si genereze/creeze un cont in cadrul aplicatie folosind metodele propuse, si pot utiliza acest cont pe durata nelimitata daca respecta termenii si conditiile impuse de dezvoltator.

4.4 Utilizatorii pot incarca continut multimedia in aplicatie (fotografii sau video), acestia fiind raspunzatori pentru autenticitatea materialelor incarcate

4 Garantii si limitarea responsabilitatii

5.1 Dezvoltatorul nu ofera garantii referitoare la functionalitatea aplicatiei sau la disponibilitatea continutului acesteia.

5.2 Dezvoltatorul nu ofera garantii despre reusita in urma realizarii retetelor, utilizatorul avand intreaga responsabilitate pentru rezultatatul obtinut.

5 Politica de confidentialitate

6.1 Politica de confidentialitate a aplicatiei poate fi consultata pe pagina POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

6 Solutionarea litigiilor

7.1 Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

(Visited 26 times, 1 visits today)