Politica de confidentialitate a aplicatiei “Idei de retete”

1 Informatii generale

1.1 Aceasta pagina este creata pentru a informa utilizatorii aplicatiei despre politicile acesteia despre colectare, utilizarea si partajarea informatiilor personale ale utilizatorilor.

1.2 Folosirea aplicatiei implica acceptarea de catre utilizatori a acestor politici de confidentialitate. Informatiile personale colecate de aplicatie sunt folosite exclusiv pentru a putea livra functionalitatile acesteia sau pentru a putea le putea imbunatati in viitor. Dezvoltatorul nu va folosi sau partaja informatiile personale colectate de aplicatie decat astfel cum e descris in aceasta pagina.

1.3 Informatii generale despre aplicatia “Idei de retete” si despre termenii si conditiile de utlizare a aplicatiei le gasiti in pagina de Termeni si Conditii.

2 Colectarea si folosirea informatiilor

2.1 Pentru a putea afisa continut, aplicatia l-ar putea solicita de la serverul dezvoltatorului, transmitand automati adresa IP a dispozitivului mobil. Aceasta este o procedura standard, iar inregistrarile despre IP-uri nu sunt folosite pentru identificarea utilizatorilor, ci doar pentru prevenirea unor eventuale atacuri cibernetice.

2.2 Pentru a putea afisa publicitate, aplicatia va trebui sa foloseasca cateva informatii personale de identificare, cum ar fi ID-ul publicitar. Aceste informatii sunt folosite doar pe dispozitivul utilizatorului si nu sunt colectate de catre serverul dezvoltatorului.

2.3 Pentru a putea imbunatati aplicatia, dezvoltatorul colecteaza cu ajutorul Firebase Analytics date anonime cu privire la actiunile efectuate de utilizator in aplicatie. Aceste date sunt intotdeauna agregate si analizate si nu sunt folosite pentru urmarirea actiunilor unui utilizator anume.

2.4 In cazul unor erori in functionarea aplicatiei, aceasta ar putea colecta si transmite catre serverul dezvoltatorului sau catre servicii terte specializate (Crashlytics, Firebase) informatii despre eroare care ar putea include informatii de identificare cum ar fi adresa IP, numele dispozitibului, versiunea sistemului de operare si alte statistici.

2.5 La trimiterea unei sugestii din formularul specializat din aplicatie, catre dezvoltator sunt trimise si urmatoarele informatii (in afara de acelea din formular): versiunea aplicatiei, numele si versiunea sistemului de operare, tipul si modelul dispozitivului mobil.

2.6 Aplicatia foloseste servicii terte care ar putea insasi colecta informatii folosite pentru identificarea utlizatorilor. Aici este lista catre politicile de confidentialitate ale acestor servicii terte:

Google Play Services

AdMob

Firebase Analytics

Crashlytics

3 Cookies

3.1 Aplicatia nu foloseste cookies.

4 Securitatea

4.1 Toate informatiile colectate sunt transmise prin canale de comunicare securizate cu encriptie.

5 Link-uri catre alte site-uri

5.1 Aplicatia poate contine link-uri catre site-uri web terte. Acestea se vor deschide in aplicatia webbrowser curenta. Dezvoltatorul nu are control asupra acestor site-uri si nu poarta responsabilitatea asupra politicilor de confidentialitate ale acestora.

(Visited 69 times, 4 visits today)